PLEASE CLICK ME!

Thursday, October 6, 2011

oh OPERA VAN JAVA!

hehhe
dulu tengok dekat astro pelangi.
now tengok dekat astro ria kot.ker prima
argh!tak hafal
yang pasti memang best.kowang pon try r tengok!

Tuesday, October 4, 2011

AKU....GARDEN RECIPE...MEREKA

ASSALAMUALAIKUM  to my lovely readers!
so today...poyok baru ada kesempatan nak MENGUPDATE BELOG MARSHMALLOW ni!
Oklay..
AHAD kelmari poyok ada la keluar dengan kawan-kawan time sekolah dulu....
weyyyhhheee~~~~
first..we all....consists of CIK CERIA bukan CIK KERIA oKKAAYY! (abis marah dak eiya)
hahahahaaaa
next is CIK MIZA MISAE or MISAYE???(argghh!!!saya luper!)jgn marah!
KAMI!


first..kalau readers naka tahu..poyok dan kawan-kawan poyok memula tengok la movie JOHNNY ENGLISH!
(maaf..poyok takde amik gambar)hehehehehehe..so yang ada gambar si MR BEAN ni jelah~
mmg kelaker~
ini poun cik miza belanja kami.TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK YER~
lepas habis nonton movie ni ya, kami pun mulai mencari kedai makan kok.
perutnya udah lapar...waduh!kok gaya INDONESIA ini....gua enggak abis pikiran pulak.hahahaha

okay!!cik poyok dah nak merapu!kowang check out kat bawah ni.kitaowang had a lunch at GARDEN RECIPE CAFE bukan SECRET RECIPE! bolehlah klik link tersebut..
 memang terbaik!
sedap-sedap makanannya.
konsep cafe yang ala-ala apatah ..poyok pon tak pasti nak describe lagu mana....
tapi sedap mata memandang~
anda suke!saya pon!
meja kami kat situ.yg ada frame bebanyak!
hehehee
so..
bawah ni adalah list menu2 yang diorder oleh kami bertiga~
?????best!
heheheee...how?what?banyak!!!hahaahaha
sedap kot..lagipun, ni first time poyok ke sini~~
yang ini menu cik miza kita

ni pula menu saya.spageti!

yang ni menu cik ceria....
amacam?
ada best tak?
buat redaers yang belu lagi try..
i sussesting u guys.
better JALANLAH KAKI ANDA DAN TRYLA MENU-MENU TERSEBUT!
hehehee.
itujela..
sekali cuba PASTI MAHU!!!!!!!
by da way~
credit to cik ceria n cik miza sebab saya amik pic ni dari belog kalian..saya takde pic la.
JANGAN MARAH YER~
TIMA KASIH EBBANYAK~~~