PLEASE CLICK ME!

Tuesday, February 17, 2015

Assalamualaikum 2015

Assalamualaikum 2015!

Alhamdulillah poyok masih dipanjangkan umur untuk kita bersua lagi.
Tahun baru Azam mungkin baru mungkin sama!
Soo...poyok da lama tak mengupdate blog sebab malas dan sibuk.muahahahahaa.plus poyok takdr idea nak tulis apa dan ditambah pulak poyok punya laptop rosak belum direpair lagi.....

Poyok tak nak tulis banyak. Ada masa poyok update lagi.poyok dah tamat chambering selepas genap 9 bulan chambering. Bak kata kazen gue,"kalau kawen dah bersalin dah ni"...muahahaahaaaa.

And now poyok stay dekat opis lagi..sambung kerja pulak.masih sama busy macam time chambering dulu...tak lama lagi nak long call dah,insya Allah..

So,i guess poyok dah habis study dah masuk alam kerja....so,mungkin dah tiba masa poyok fikirkan diri poyok 100%   +  my family right now.....eceh ceh ceh ceh...okay,kira dah habis study,dah boleh start mengexplore dunia luar escpecially searching for real incik prince!tapi incik princeku tu dah bersedia ker??siapa dia? Di mana dia?apa dia tengah buat sekarang eh?sihat ke dia??
#gediksangatsangatgedik

Hahaha!whatever!!
Banyak sangat melalut ni poyok.....
Okaylah,harap kali ni tahun ni n tahun tahun mendatang dapat update pos-pos yang happy go lucky!aamiin aamiin!