PLEASE CLICK ME!

Saturday, April 18, 2015

Laman Seni, Seksyen 7, Shah Alam.

Assalamualaikum semua. Kita bersua kembali. Sihat tak engkorang? Buat apa cuti-cuti ni?Poyok macam biasalh lepak king dekat rumah ni.Takdo kija lagi.Sabar jelah.

By the way, untuk post kali ini korang boleh tengok pada title post itu. Actually, few months ago rasanya poyok an adik poyok, ep dan kawan ep sempatlah jugak meronda-ronda Shah Alam. Actually, i went tKlang because of working purpose.

I went to Klang on Sunday morning by bus heading to TBS. From there, my sister picked me. Sampa awal sangat, so we decided untuk pergi ke GM Klang dahulu. Jalan-jalan. Not bad. Cuma ramai sangat orang kat situ, yelah hari minggu kan. SO, banyaklah jugak barang-barang murah dekat situ. Sesuai untuk yang berminat nak buat bisnes. Boleh beli borong.

After that, we all pergi JJ la pulak. Janji ngan klient pukul 4 petang. My client (at that time before i finish my chambering), nak sign agreement. Thank Go depa semua okay-okay belaka and not that fussy. Lega sangat. Bila dah settle, konon-konon poyk amik la bus nak balik melaka tapi bila poyok call ayah poyok, ayah nak naik Shah Alam hantar adik balik U.

SO, i decided untuk tidak balik ke Melaka, tunggu ayah datang. Dari Klang,kami shoot ke Shah Alam. Seriously, tak tahu nak buat apa, jadi kami merancang terus ke Laman Seni. Selama adik poyok belajar kat UITM, tak pernah tahu pun wujudnya Laman Seni itu.Padahal dekat je pun, Setapak dua tapak dari Uitm tu je pun.

Sigggggghhh**********


So, as usual,biarkan gambar berbicara mengenai ragam-ragam kami di sekitar Laman Seni!


















Itu saja.
By the way, dekat Melaka also ada laman seni tapi more to sejarah-sejarah style.Zaman dulu kala. Next time kalo poyok keluar, poyok amik pic and publish laman seni style Melaka pulak..

DDAAAAA!!

No comments:

Post a Comment